Hollywood-glamour bij diploma-uitreiking RSG Simon Vestdijk Franeker

Op het parkeerterrein bij De Trije verzamelden zich afgelopen donderdag de geslaagden van RSG Simon Vestdijk Franeker, in afwachting van bijzonder vervoer naar hun diploma-uitreiking. Bijna alle vierdejaars leerlingen hadden hun diploma behaald, wat zorgde voor een feestelijke drukte.

In stijl passend bij het Hollywood-thema arriveerden al snel schitterende limousines om de leerlingen naar de school te brengen. Een rode loper was uitgelegd en bij aankomst werden de leerlingen hartelijk verwelkomd door de docenten. De geschiedenisdocent opende de deur van de limousine, waarna de leerlingen zichtbaar onder de indruk uitstapten. “Ik werd er zelfs een beetje zenuwachtig van toen ik alle mensen zag staan,” vertelde een leerling.

Binnen stond een ‘photobooth’ klaar, waar zowel digitale foto’s als polaroids gemaakt konden worden, wat meteen voor een vrolijke sfeer zorgde.

Het officiële gedeelte van de avond begon zodra alle leerlingen gearriveerd waren. Eén voor één werden de geslaagden naar voren geroepen door hun mentoren, die ieder een persoonlijk woordje voor hen hadden. Karina Mollema, een van de geslaagden, deelde na afloop: “Het is best spannend wat mijn mentor, meneer Broekhuizen, over mij ging vertellen. Maar wat hij over mij zei vond ik heel erg positief.”

Na het ontvangen en ondertekenen van hun diploma’s, vergezeld van een confettiregen, stonden trotse ouders klaar om dit feestelijke moment vast te leggen.

De avond werd afgesloten met een gezellig samenzijn, waar leerlingen, docenten en ouders genoten van hapjes en drankjes, en er nog volop foto’s werden gemaakt. De sfeer was vrolijk en opgewekt, wat de avond tot een groot succes maakte.

De diploma-uitreiking van RSG Simon Vestdijk Franeker was hiermee niet alleen een viering van prestaties, maar ook een onvergetelijke ervaring vol glamour en feest.

 

error: Bericht Beveiligd!