Inschrijven kan nog: Hardloopevenement in omgeving Sint Annaparochie

Op zaterdag 11 mei 2024 is er een hardloopevenement in de mooie omgeving van Sint Annaparochie in Friesland met afstanden over 5 – 10 en 16 kilometer.

Inschrijven kan online via onderstaande link. Voor niet-leden van de vereniging € 6,00 euro en voor leden € 5,00 euro, het startnummer en de spelden liggen dan voor u klaar op vertoon van het inschrijfbewijs wat via de mail is toegestuurd. De na-inschrijving is bij de aanhangwagen van SV Friesland vanaf 09:30 uur. Bij de na-inschrijving betaal je €2,- extra.

Bij de start / finish staan marathonklokken waarvan je de gelopen tijd kunt aflezen en staat de SV Friesland verzorgingswagen bij de finish met bouillon, vruchtendrank en water. Voor de lopers die geïnteresseerd zijn in een medaille zijn deze na afloop te koop. De start van alle afstanden is om 11:00 uur.

Parkeren kan op het parkeerterrein van sporthal de Bildtse Slag in Sint Annaparochie. Waardevolle spullen kun je afgeven bij de inschrijving voorzien van een sticker met daarop je startnummer. Op vertoon van je startnummer kun je na afloop de waardevolle spullen weer afhalen.

Start en finish locatie: Sporthal De Bildtse Slag – Hartman Sannesstr.9 – Sint Annaparochie

Inschrijven via: https://svfriesland.nl/evenementen/

Meer informatie over het evenement: https://svfriesland.nl/evenementen/10-van-st-anna-informatie/