Jupiter Cup 2017! Kom je ook?

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar natuurlijk de Jupiter Cup weer georganiseerd in het paasweekend, dit jaar op 15 & 16 april. Een internationaal handbaltoernooi waar door maar liefst 65 teams wordt gestreden om de enige echte ‘Jupiter CUP’. Er komen diverse teams uit Duitsland, Frankrijk, België en Nederland naar ons mooie Franeker om te handballen.

De organisatie is trots dat er wederom een groot aantal teams afkomt op het toernooi. Zonder sponsoren is dit toernooi niet mogelijk. Daarom zijn we ook erg blij met alle ondernemers uit Franeker die een bijdrage leveren aan het mogelijk maken van de Jupiter Cup; bedankt!

De handbalwedstrijden worden gespeeld op zaterdag en zondag met op zondag om 16.40 uur de spectaculaire finales van zowel de dames als de heren. Voor de spelers is het leuk als de tribunes vol zitten met publiek, daarom nodigen wij bij deze iedereen uit om langs te komen en spelers aan te moedigen. Horeca de Trije is natuurlijk geopend voor een kop koffie, een hapje en wellicht een frisje/borreltje.

De organisatie is er klaar voor, jullie ook?

Graag tot ziens tijdens het paasweekend in sporthal de Trije, Franeker.

error: Bericht Beveiligd!