Kaatsvereniging Jan Bogtstra start verbouwing accommodatie.

De kleedaccommodatie van kaatsvereniging Jan Bogtstra op ‘t Sjûkelân is al geruime tijd toe aan een stevige onderhoudsbeurt. De gehele voorgevel van het gebouw is behoorlijk verrot. Ook laat de indeling aan de binnenzijde te wensen over. Om het gebouw weer helemaal aan de wensen en uitstraling van deze tijd te laten voldoen wordt de houten voorgevel vernieuw door glas en steen. Dit in dezelfde trant als de PC torens en het kaatsmuseum. Aan de binnenzijde wordt de toiletgroep verbouw tot keuken en verenigingsruimte. Op de positie van de huidige keuken zal een mindervaliden toilet worden gerealiseerd.

Voor de verbouwing is een overeenkomst gesloten met bouwbedrijf van Marrum en RKP Bouw. Zij zullen worden ondersteund door de vrijwilligers van de kaatsvereniging. Ook niet leden kunnen zich aanmelden om te assisteren bij de verbouwing. Voor de financiering mocht de kaatsvereniging reeds een mooi bedrag ontvangen van Froonacker Risicobeheer en verzekeringen, de hoofdsponsor van de vereniging.

Daarnaast wordt nog verder gezocht naar sponsoren en zijn donaties natuurlijk van harte welkom.

Voor de aanvang van het komend kaatsseizoen hoopt de kaatsvereniging weer gebruik te kunnen maken van het gebouw. Naast het gebruik tijdens haar eigen kaatswedstrijden wordt de accommodatie ook gebruikt bij tal van andere activiteiten op ‘t Sjûkelân zoals tijdens de Agrarische dagen, taptoes en natuurlijk de PC. De voortgang zal regelmatig te zien zijn op www.janbogtstra.nl en Facebook.

de toekomstige kleedaccommodatie:

kleed jan bogtstra