Kinderboekenweekvoorstelling in bibliotheek Franeker

Tijdens de Kinderboekenweek presenteert Bibliotheken Noord Fryslân de speciale kindervoorstelling Freonskip. Het muziektheatergezelschap Frets! komt naar de bibliotheken van Franeker, Dokkum en De Westereen. De toegang voor deze voorstelling voor kinderen van vier tot tien jaar is gratis.

Kinderboekenweek

Op 3 oktober is het weer zover: dan start de Kinderboekenweek! Tot 14 oktober draait alles om Vriendschap. BFF’s, hartsvriendinnen, geheimtaal, spannende avonturen beleven; het hoort er allemaal bij als je echte vrienden bent. In de bibliotheken vinden jonge (en oudere) lezers een keur aan prachtige boeken over dit onderwerp.

Voorstelling Freonskip van Frets!

Drie matrozenvrienden gaan op reis. Over zeeën vol met woorden zoeken ze ieder hun eigen bestemming: de Ronde Stip. In hun zoektocht komen ze interessante dieren tegen die hen verder proberen te helpen. Hoe hecht is de vriendschap tussen de matrozen echt? Er kan per slot van rekening maar één kapitein zijn! Freonskip gaat over vriendschap, lol trappen, (veel) muziek maken, woorden opvissen en dekdweilen. Deze voorstelling van het 3-koppige muziektheatergezelschap Frets! is geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Op woensdag 3 oktober om 15.00 uur in bibliotheek Franeker, zaterdag 6 oktober om 13.30 uur in bibliotheek Dokkum en woensdag 10 oktober in bibliotheek De Westereen. 

Aanmelden nodig

De toegang is gratis, maar kinderen moeten wel vooraf aangemeld worden via ontdekdebieb.nl. Per voorstelling zijn een maximum aantal kinderplaatsen beschikbaar. Voor ouders/verzorgers/begeleiders is er altijd plaats, die hoeven zich niet op te geven. Alleen kinderen hebben een kaartje nodig.

Bibliotheken Noord Fryslân

Bibliotheken Noord Fryslân wil het plezier in lezen stimuleren. Door veel te lezen worden kinderen betere lezers en vergroten ze hun woordenschat. Daarmee krijgen ze meer kansen mee te doen in de maatschappij.

error: Bericht Beveiligd!