Kom naar de Woonmarkt in Franeker; alles over uw energielabel!

Op 11 april opent het Gemeentehuis van Franekeradeel haar deuren. Makelaars, financiële dienstverleners, bouwbedrijven, installatiebedrijven, interieurverzorgers en aanverwante leveranciers zijn aanwezig en kunnen u alles vertellen over wonen. Alle deelnemende bedrijven zijn te vinden op www.woonoffensief.nl/franekeradeel.

De woonmarkt is interessant voor starters, maar ook huiseigenaren. Onlangs heeft u van de rijksoverheid een brief ontvangen met daarin vermeld het energielabel van uw huis. Op de woonmarkt van Franekeradeel hoort u alles wat u kunt doen om uw huis comfortabeler en energiezuiniger te maken. Ontdek de mogelijkheden, kosten en besparingen!

Datum: 11 april 2015
Locatie: Gemeentehuis Franekeradeel, Harlingerweg 18, 8801 PA Franeker
Tijd: 10.00 – 15.00 uur

U kunt tot 1 mei 2015 gebruik maken van de kortingen en regelingen die het woonoffensief biedt. Meer informatie is te vinden op www.woonoffensief.nl. Woonoffensief Fryslân maakt onderdeel uit van Wurkje foar Fryslân en is een initiatief van de provincie Fryslân, de Friese gemeenten en alle makelaarsorganisaties.

Waarom een Woonoffensief?
De woningmarkt verdient een duwtje! Niet langer alleen maar negatieve berichten, maar juist een positief geluid. Ook de makelaardij, financiële instellingen, notariaat, woningcorporaties en de bouw- en duurzaamheidssector in Fryslân gaan voor het Woonoffensief! Allemaal met dezelfde gedachte: wat kan elke partij doen om de woningmarkt en de werkgelegenheid in deze voor Fryslân zo belangrijke sector op gang te helpen? Waar kunnen maatregelen of programma’s versneld worden? Zo blijft het wonen in Fryslân toegankelijk.

Provincie Fryslân biedt voordelenpakket aan
Iedereen die twijfelt over het kopen van een huis, kan tussen 28 maart en 30 april terecht bij het Woonoffensief in heel Fryslân. In vele Friese gemeenten zijn daarnaast op zaterdag 11 april woonmarkten met veel informatie over welke woningen te koop zijn, mogelijkheden voor energiebesparing, financiering en extra voordelen. U krijgt op die dag van 10.00 -15.00 uur op één plek informatie en advies over allerlei provinciale en gemeentelijke subsidies en regelingen.

Koopt u op deze dag of in de daarop volgende vier weken een woning, dan krijgt u een pakket aan voordelen, aangeboden door de provincie Fryslân.

Dit pakket bestaat per woning uit:

€ 2.800 Friese energiepremie
€ 5.000 voordeel aan renovatieregeling
Een aankoopmakelaar voor € 995,00
Lokale acties en kortingen
Voor meer informatie: www.woonoffensief.nl.

17 © Eddie Spoelstra FranekerActueel.nl

error: Bericht Beveiligd!