Koningsdag in Franeker, het wordt weer één groot feest!

We trappen inmiddels traditiegetrouw natuurlijk af met de Hollandse Koningsnacht in Franeker. We vinden het fantastisch om te zien dat ook dit elk jaar groeit. Dit jaar hebben we de enige echte Dirk Meeldijk, een hollandse topper! vast kunnen leggen. Daarnaast komt, na het grote succes van vorig jaar ook Jan Booi weer voorbij. Verder in het programma, Romana, Hessel & Ineke, Danielle Wijkstra en Andre Kooistra. Zijn jullie al helemaal in de stemming?

Mooi, dan door naar Koningsdag. Ook deze dag zit boordevol leuke activiteiten voor jong en oud. Zo is er uiteraard de vrijmarkt die ieder jaar druk bezocht word. Hier is een ieder vrij om te gaan staan maar onthoud wel, voor 08:00 uur moet de stad autovrij zijn. Om 12:00 uur opent dit jaar het mandarijnenplein haar deuren op de Breedeplaats waar werkelijk van alles te doen is. Zo zijn er verschillende optredens van ritmisch gym, een optreden van JP vd Bent streetdance, kun je dansen bij Kim , en is er zelfs een heuse goochelshow.

Op het raadhuisplein is dit jaar de band 2nd try te vinden en gaan de heren van Drumline weer door de stad om de boel even lekker wakker te schudden. Verder zijn er door de stad heen nog veel meer verschillende activiteiten te beleven, en start tot slot 17:00u op de Breedeplaats de band “THE TERMITES”

We zien jullie op koningsnacht & dag in Franeker!