Kuperus Autoschade B.V. certificeert zich voor FOCWA Standaard

Kuperus Autoschade B.V. bevestigt kwaliteit en de borging van veiligheid en certificeert zich voor de FOCWA Standaard. Dit belangrijke en vereiste FOCWA keurmerk draagt bij aan de missie om iedere dag opnieuw auto’s met schade weer in perfecte staat te herstellen en de verwachting van de klant hierbij te overtreffen.
De certificerende instelling Dekra voerde de audit uit en gaf groen licht voor de certificering, waardoor Kuperus Autoschade B.V. voldoet aan de hoogste FOCWA norm: totaal schadeherstel.

Femke Teeling, directeur FOCWA Schadeherstel, feliciteert Kuperus Autoschade B.V. en bedankt hen voor hun gezamenlijke inspanningen: “Met het certificaat laat Kuperus Autoschade B.V. aan al haar klanten zien dat ze kunnen vertrouwen op echt vakmanschap en op kwalitatief goed en vooral veilig schadeherstel.”

FOCWA, dé brancheorganisatie van de schadeherstelsector, wil met de FOCWA Standaard de kwaliteit en veiligheid van de gehele branche versterken. Autoschadebedrijven die lid zijn van FOCWA moesten hun certificaat halen voor 1 mei 2017.

error: Bericht Beveiligd!