KVF Stanfit koploper bij bedrijfsbowlen Bloemketerp

Op dinsdag 29 september is er weer gestart met een nieuwe competitie ronde van het bedrijfsbowlen bij bowlingcentrum Bloemketerp.

Deze competitie zijn er 12 teams die een gooi gaan doen naar de titel, voorafgaande waren er al weer menige voorspellingen gedaan wie er de uiteindelijke winnaar zou worden. Het team van “Mitra Souverein” zou na eigen zeggen dit jaar mee gaan strijden om de podium plaatsen. Na hun eerste speelronde bleek dat vooral Richard Souverein nog teveel in de vakantie stemming zat en ze mede daardoor zijn  terug te vinden op een 5e plaats in het klassement.

Het team van “KVF Stanfit” liet gelijk zien dat ze een titel kandidaat zijn. De bowlers Folkert Wolberts en Allard Hoekstra wonnen al hun 4 gespeelde wedstrijden.

De titelverdediger keukenadviesaanhuis.nl (voorheen keukenland design) verloor hun 1e wedstrijd verrassend van  Auto en Bandencentrum Harlingen 1, maar de overige 3 wedstrijden werden ruim gewonnen waardoor ze op een keurige 2e plaats terug te vinden zijn.

Verder viel op dat 11 van de 12 teams tijdens de 1e speelronde al 1 of meer overwinningen wist te noteren. Alleen het team van “Auto en Bandencentrum Harlingen 2” staat nog op de hatelijke 0 overwinningen. Benieuwd of ze hier verandering in gaan brengen? Blijf dan het bedrijfsbowlen volgen bij FranekerActueel.nl of kom gerust een kijkje nemen op dinsdagavond bij bowlingcentrum Bloemketerp.