Laatste nieuws Hjoed yn it Park!!

Het leukste festival van het jaar gaat bijna van start: ! Morgen om 13:00 uur openen de deuren van het stadspark in Franeker. En het beste nieuws? De entree is gratis! Lees nog snel even de laatste belangrijke info door.

 

EK voetbal in het park

Ben jij een echte voetbalfan en wil je geen moment van de actie missen? Geen zorgen, we got you! Op zaterdag hebben we twee schermen voor je klaarstaan: één bij de Cowhorn stage en één bij het Nederlands plein (Onder de boom). Hier zenden we de wedstrijd live uit, mét geluid en rustacts om je te vermaken tijdens de pauzes! Na de wedstrijd gaat het reguliere programma gewoon weer door, dus je mist geen moment van de festivalvreugde!

 

Munten en statiegeld bekers

  • Bij je eerste drankje betaal je statiegeld voor de beker. Lever je beker in bij de muntenkraam als je weggaat en ontvang een QR-code om je statiegeld terug te krijgen. Hatsaa, geld weer op je rekening!
  • Eén munt kost €3,35, maar je kunt ook 3 munten kopen voor €10 (alleen cash bij aankoop van 3 munten). Lekker makkelijk!

 

Het weer

Zoals het nu staat, wordt het droog! Toch voorbereiden op het Nederlandse weer? Neem dan een goede jas mee, paraplu’s zijn niet toegestaan en worden bij entree ingenomen.

 

Fietsenstalling

Kom vooral op de fiets! Er zijn voldoende fietsenstallingen aanwezig, dus je kunt je fiets veilig kwijt terwijl jij geniet van het festival.

 

Eten en drinken

Er zijn weer super veel foodtrucks aanwezig dit jaar, zoals Tosti Kip, Areej Cuisine, Burger Meister en Hippe Frieten. En natuurlijk hebben we ook weer heerlijke biertjes van Brouwdok en fantastische wijnen!

 

Bereid je voor op een dag vol optredens, gezellige sfeer en veel gelach. Het wordt een dag om nooit te vergeten! Zien we jullie zaterdag op Hjoed yn it Park? Mis het niet!

P.S. Heb jij je opgegeven voor de PubQuizzz XXL? Het park opent vanavond om 19:00 uur en de Pubquiz gaat om 20:00 uur van start! Tot vanavond!

error: Bericht Beveiligd!