Laatste ruilkans C1000 voetbalplaatjes sc Franeker

Franeker – Op woensdagmiddag, 26 januari 2011, is er vanaf 14.00 uur, een grote ruilmiddag georganiseerd voor alle verzamelaars van voetbalplaatjes van SC Franeker. Dit is je kans om plaatjes die je nog niet hebt, te ruilen met anderen. Dé manier om je boek vol te krijgen. Je kunt ook meteen voetbalplaatjes ruilen van de grootste voetbalhelden. De helft van de opbrengst van het “Stars off Footbal” voetbalverzamelalbum gaat naar het Johan Cruijff foundation, zo draagt u met de aankoop van het album bij aan een gezonde ontwikkeling van kinderen in Nederland en de rest van de wereld.

De ruilmiddag zal worden gehouden in de nieuwe kantine in sporthal `de Trije` aan het Jan Rodenhuisplein te Franeker. Tijdens de ruilmiddag kan je vanaf €1,00 het winkelmateriaal aankopen met daarop jouw afbeelding. Ger & Mirjam Kuipers van C1000 schenken deze opbrengst aan het onderzoekfonds van het KWF (Koningin Wilhelmina Kankerfonds).

Via de website van SC Franeker kwamen er al heel wat ruilingen tot stand. Zelfs vanuit Zeeland kwamen berichten van verzamelaars die het boek van SC Franeker wilden hebben en om plaatjes vroegen. De actie is tot zover een groot succes geworden, maar komt zo langzamerhand wel tot een afsluiting. Dus pak je kans nu het nog kan, nergens worden er op één plaats zoveel plaatjes geruild!

SC Franeker dankt C1000 en alle sponsoren voor de prachtige kans die alle leden en bewoners van Franeker hebben gekregen om dit mooie boek met plaatjes te verkrijgen.

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!