Lancering miniMasterprogramma Toekomstbestendig Ondernemen in Noordwest-Friesland

Het Goud van Noordwest lanceert op dinsdag 12 maart het miniMasterprogramma “Toekomstbestendig Ondernemen” voor ondernemers in de regio Noordwest-Friesland.

Het programma, specifiek ontworpen voor ondernemers die streven naar toekomstbestendige groei, biedt in acht bijeenkomsten waardevolle inzichten, onder andere op het gebied van duurzaamheid, digitalisering, innovatie, en circulariteit. Door middel van interactieve sessies en actiegericht leren, krijgen deelnemers de kans om hun onderneming vanuit nieuwe perspectieven te bekijken en een waardevol netwerk op te bouwen.

In samenwerking met gerenommeerde docenten behandelt het programma onderwerpen als ondernemen in een digitale wereld, strategisch management, persoonlijk leiderschap, en innovatie. Deelnemers hebben daarbij toegang tot een digitale omgeving met alle benodigde informatie.

Het Goud van Noordwest, een samenwerkingsverband tussen Overheid, Onderwijs, en Ondernemers in Noordwest-Friesland, heeft dit programma opgezet als onderdeel van het Sociaaleconomisch Actieprogramma (SEAP) van de gemeenten Waadhoeke en Harlingen. Het streven is de regionale economie te versterken door concrete invulling te geven aan innovatie en ondernemerschap.

De kwaliteitstrainingen worden georganiseerd op de dinsdagavond in Franeker, waardoor de reistijd van de ondernemers minimaal is. Na de zomer volgt een Agrifood editie, specifiek voor agrarische ondernemers. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via jeroen@hetgoudvannoordwest.nl of een kijkje nemen op de website: https://hetgoudvannoordwest.nl/minimaster/.

error: Bericht Beveiligd!