Liedeke Pol (31) uit Franeker nieuwe directeur bedrijf Leeuwarden

Liedeke Pol (31) en Paul Klaassen (44) zijn per 1 januari 2014 de nieuwe directeuren van Groot Haar + Orth communicatie en creatie (GH+O)  te Leeuwarden. Ton Groot Haar draagt het stokje aan hen over. Medeoprichter Leo Orth vormt nu samen met Pol en Klaassen het nieuwe directieteam.

Ton Groot Haar heeft het bedrijf 17 jaar geleden opgericht en gaat nu op zoek naar nieuwe uitdagingen. De overname is de afgelopen twee jaar zorgvuldig voorbereid. Dit team kan vernieuwen en nog meer creativiteit in het bedrijf brengen ’De nieuwe directeuren werken beide al langere tijd bij het bureau. Communicatiewetenschapper Liedeke Pol uit Franeker begon er vijf jaar geleden. Ze was twee jaar geleden nog finalist bij ‘Communicatietalent van het jaar’ .

Bestuurskundige Paul Klaassen werkt inmiddels ruim tien jaar bij GH+O. GH+O communicatie en creatie.

GH+O. GH+O communicatie en creatie aan de Zuidergrachtswal in Leeuwarden is uitgegroeid tot één van de grootste communicatiebureaus van het noorden. Het bureau heeft ruim twintig medewerkers.

Paul: ‘De breedte van GH+O is onze kracht. We zijn een bureau met eigen labels voor strategisch advies, tekst & redactie, online communicatie, design en outdoormedia.  En dat leidt tot creatieve kruisbestuiving. Klanten vinden het fijn dat op elk vlak veel expertise is. We worden ook steeds vaker gevraagd voor positioneringstrajecten en (online) campagnes.

’Liedeke vult aan: ‘We zijn altijd op zoek naar dé manier om mensen te kunnen raken. Doordat we alles in huis hebben, worden onze ideeën nooit ingesnoerd door de mate van uitvoerbaarheid. Niks is te gek. Die ‘buitendelijnigheid’ maakt GH+O enorm sterk. Ik ben heel trots dat Leo, Paul en ik nu de motor achter dit bijzondere bedrijf mogen zijn.’

 

Het nieuwe directieteam