Maak kennis met het wensenboekje van Van Veen Uitvaartzorg

In het leven is niets zo zeker als de dood. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Tijdens het leven kunnen we ons al voorbereiden op het onvermijdelijke. Dit hebben de nabestaanden van Janny ervaren.

Voor haar overlijden vulde Janny het wensenboekje van Van Veen Uitvaartzorg in, waardoor haar familie aanzienlijk werd ontlast. Na Janny’s overlijden voelde haar man zich overweldigd, maar het wensenboekje bracht snel duidelijkheid. Hierin stonden haar wensen voor na haar overlijden gestructureerd beschreven. Bloemen hebben altijd een belangrijke rol in Janny’s leven gespeeld, en dan met name de witte roos, deze wilde ze graag op haar kist. Het feit dat alles op papier stond, gaf de familie rust. Het afscheid was uiteindelijk een weerspiegeling van het leven van Janny, zoals zij het had gewild.

Maak vandaag nog uw wensen kenbaar in het wensenboekje. Of het nu gaat om de keuze tussen begrafenis of crematie, selectie van muziek en bloemen, of het opnemen van persoonlijke boodschappen, elk detail wordt behandeld. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw afscheid echt uniek en betekenisvol wordt.

Van Veen Uitvaartzorg – “Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders.”

Iris van der Veen bij het stadhuis van Franeker
De witte roos

 

error: Bericht Beveiligd!