Foto jeugd Advendo Franeker - Fotograaf Guido Hibma

Meld je nu aan voor het play-in orkest in Waadhoeke

Op zaterdag 29 oktober organiseert Waadklank in samenwerking met Seewyn een Play-in voor jeugdige blazers in de gemeente de Waadhoeke die samen met anderen muziek willen maken. Gedurende de dag repeteren de muzikanten samen onder leiding van een dirigent Silva Soepboer. De dag is gericht op jeugdleden maar natuurlijk zijn ook oudere jeugdige muzikanten van harte welkom om mee te komen spelen en de jeugd te begeleiden.

In de loop van de middag verzorgt het Play-in orkest een optreden voor publiek en laat ook een aantal jeugd/opleidingsorkesten van zich horen. Het belooft een dag vol muziek en gezelligheid te worden in de Groate Kerk van St. Jacobiparochie. De dag start om 09:30 en zal rond 16:00 afgelopen zijn. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden en een lunch wordt verzorgd.

Opgeven kan tot 9 oktober aanstaande via de www.waadklank.nl. Deelnemers dienen wel minimaal een jaar muziekles te hebben gehad om deel te kunnen nemen. Daarnaast is het ook mogelijk om met het gehele jeugdorkest mee te doen en een kort optreden te verzorgen. Meer informatie hierover is ook terug te vinden op de website van Waadklank, de vereniging van samenwerkende muziekverenigingen. www.waadklank.nl.