Mike Breidenbach gooit hoge ogen op WK Metselen

Vrijdag de 13e, voor velen een datum die ze het liefst snel laten passeren. Maar dat geldt niet voor Mike Breidenbach, klas 4BWI, want hij komt vandaag voor AMS uit op het NK metselen in Grou. En als je daar mag uitkomen dan ben je altijd een winnaar, vrijdag de 13e of niet.

Mike heeft een prachtig metselwerkstuk mogen bouwen, de helft van een van de drie toegangspoorten naar het Wilhelminapark in Grou, met daarin een steen voorzien van Mike zijn eigen naam. Mike heeft met dit metselwerkstuk geen prijs behaald, maar wel eeuwige roem verkregen.

Dat is op zich een geweldige prestatie waar alle AMS-ers ontzettend trots op zijn. Metselen zit Mike in de genen, zijn vader en oom zijn ook metselaar. Mike zijn oud-oom heeft in 1962 ook meegedaan aan eenzelfde wedstrijd van Bouwmensen en was vandaag bij de prijsuitreiking aanwezig. Mike heeft een mooi certificaat van Bouwmensen Friesland ontvangen. Burgemeester Ferd Crone heeft de prijzen uitgereikt. Mike, van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.

error: Bericht Beveiligd!