Workshop: Helemaal zen met paarden

Zo herkenbaar! We hebben altijd wat te doen. Na het werk nog even snel een boodschapje doen, even snel de kinderen naar sport brengen en halen, nog even snel de was in de droger, nog even een appje of mail beantwoorden, nog even …… en zo gaat het dag in dag uit, want het is nooit af. Je hoofd zit vol (mind full) met alles wat nog even moet.

We vergeten vaak bewust bezig te zijn in het moment en maken ons zorgen. Zorgen om wat gister gebeurd is of morgen misschien gaat gebeuren. Je wilt het zo graag anders, maar hoe doe je dat ? Er wordt vaak gezegd dat je meer in het hier en nu moet leven. Maar wat wordt daar eigenlijk mee bedoeld? Je kunt niet anders dan in het hier en nu leven. Gisteren is al voorbij en morgen moet nog komen. Dus, een hele geruststelling, je leeft al in het hier en nu! Je hoeft alleen maar los te laten. En dat is voor veel mensen nou net het probleem: niets doen en loslaten!

Wij geven jou graag antwoorden op deze vragen tijden de workshop:

Helemaal zen met paarden

Door mindfulness / aandachtstraining in combinatie met het paard leer je rust in je leven te brengen en stress te reduceren. Paarden leven in het nu en zijn altijd alert op hun omgeving. Paarden comminiceren via lichaamstaal.  Een paard “leest” jou lichaamstaal, reageert daarop. Een paard spiegelt jou denken, voelen en zijn in het moment:

Wat voor jou onbewust is, wordt bewust gemaakt.

Wil jij ook leren mindfull te zijn?  Durf jij het aan je te laten spiegelen door een paard in combinatie met aandachtstraining? Geef je dan nu op voor deze uniek ervaring vanuit respect en vertrouwen!

  • Datum:        vrijdag 20 en zaterdag 21 april
  • Tijd:             Inloop vanaf 13.00 Start programma 13.30. Afsluiting 17.00
  • Waar:           Boerencamping Ny Herema, Franekerweg 30 Tzum
  • Kosten:        25 euro, incl. Koffie, thee, fris en natuurlijk genoeg lekkers erbij !
  • Opgave:      janeth@reflexzie.nl of strielje@gmail.com

 maximaal 6-8 deelnemers per workshop. VOL = VOL

  • Na afloop ontvang je een tas met leuke attenties
  • Handvatten om thuis mee aan de slag te gaan
  • Een geweldige ervaring vanuit respect en vertrouwen voor en met elkaar

Ervaring met paarden is niet nodig. We gaan NIET op het paard.