“MITRA” Souverein Franeker blijft gewoon open!

Zoals een ieder heeft kunnen lezen is gisteren het faillissement aangevraagd voor Mitra beheer BV en Mitra CV. Mitra Souverein Franeker benadrukt dat zij een franchise onderneming zijn en dus niet in handen zijn van de Mitra. Het faillissement heeft dus geen gevolgen voor de Franeker vestiging. 

De eigenaren André en Renske Souverein begroeten u dan ook graag in hun winkel aan de Voorstraat.

PERSBERICHT

Donderdag 30 juni 2016 is het faillissement van de vennootschappen Mitra Beheer B.V. en Mitra C.V. aangevraagd.
Samen met de aangestelde curator en het bestuur van de franchisevereniging zullen alle mogelijke scenario`s worden bekeken, in het belang van de medewerkers, schuldeisers en andere relevante belanghebbenden.

“Het is zeer teleurstellend dat na alle inspanningen van alle betrokkenen het niet mogelijk is gebleken deze situatie te vermijden” De aanvraag voor het faillissement kan de kansen vergroten dat een substantieel deel van Mitra kan blijven bestaan in het belang van alle stakeholders en aangesloten franchisenemers.

De winkels van de 146 aangesloten franchisenemers zullen open blijven voor de consument. De 21 winkels die in eigendom zijn van Mitra, zullen vanaf vandaag gesloten zijn.
Inmiddels worden er diverse gesprekken gevoerd om een succesvolle doorstart voor Mitra te kunnen maken. De komende dagen zullen uitwijzen of dit mogelijk zal zijn.

Het bestuur van de franchisevereniging
Management Mitra

error: Bericht Beveiligd!