Verhuizing Praktijk Body Balance naar ‘de metro’

Via deze weg wil ik mij graag aan u voorstellen, Ik ben Anita Kramer 42 jaar oud en  sinds 2000 werkzaam in mijn eigen praktijk ‘Body Balance’ aan de Tiete Weverstraat 13 te Franeker. Als zelfstandig therapeut verzorg ik o.a. osteopathie, shiatsu en sportmassage.

Ook geef ik sinds 1999 stoelmassages op locatie bij bedrijven volgens de TouchPro methode. De fascinatie voor het menselijk lichaam en de onderlinge relaties tussen psyche, organen en het bewegingsapparaat, hebben mij ertoe gebracht in 2008 te beginnen met de 7-jarige opleiding osteopathie aan het Sutherland college in Amsterdam.

In 2015 heb ik deze opleiding afgerond.

Sinds 2015 ben ik als osteopaat werkzaam bij het MCNA in Heerenveen waar ik samenwerk met verschillende disciplines binnen de gezondheidszorg.

Nieuwe locatie 

Vanaf 1 juli ga ik met de praktijk verhuizen naar een nieuwe locatie in ‘de metro’ te Franeker op de Hertog van Saxenlaan 80.

Er wordt veel van ons gevraagd, zowel in ons privé leven als in ons werk. Het is dan ook belangrijk dat we regelmatig tijd voor onszelf nemen. Tijdens zo’n ‘ik moment’ word je je weer even helemaal bewust van je eigen lijf. De behandelingen die ik verzorg zijn een ideale manier om te ontspannen, te herstellen en de batterij weer op te laden.

Op de website is een overzicht te vinden van alle behandelingen, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past. Mocht je vragen hebben over een behandeling, dan beantwoord ik die graag.

Graag tot ziens in mijn nieuwe praktijk in Franeker.

Anita Kramer

Praktijk Body Balance
Hertog van Saxenlaan 80
8802 PP  Franeker

Praktijkbodybalance.nl
06-23056215

error: Bericht Beveiligd!