Muntenverkoop tijdens de P.C. 2015!

Op 29 juli is het weer zover: de kaatswedstrijd waar iedereen naar uitkijkt; de P.C. Zoals ieder jaar strijden 16 parturen om de winst op deze fantastische dag.

Dit jaar zal er tijdens de P.C. voor de tweede keer gewerkt gaan worden met consumptiemunten in de stad Franeker. Een groep enthousiaste horecaondernemers heeft de handen wederom ineen geslagen en samen zijn ze tot een geweldige oplossing voor u als gast gekomen. Bij de onderstaande deelnemende bedrijven koopt u consumptiemunten, en deze kunt u in de gehele stad gebruiken.

Op het Sjûkelân zelf zijn geen verkooppunten voor de munten ingericht, echter kunt u ze daar wel gewoon inleveren bij de diverse horeca-stands. Ook bij diverse cafés in de stad Franeker zijn de munten in te leveren. Het gemak voor u als gast is natuurlijk dat u niet elke keer aan de bar uw portemonnee hoeft te trekken, en dat de wachttijden aan de bar aanzienlijk ingekort worden. Aangezien de Pré-P.C. ook steeds meer een op zichzelf staand evenement begint te worden wordt er ook op de dinsdagavond al met munten gewerkt. Natuurlijk zijn de munten zowel dinsdag als woensdag geldig.

Het is in verband met de beperkte beschikbaarheid van pinautomaten in Franeker zelfs mogelijk om bij de muntenverkoop te pinnen. Wel wordt u aangeraden om voldoende geld in contanten mee te nemen.

De deelnemende bedrijven en hun locaties zijn:

Café de Bogt fen Guné, locatie Vijverstraat/Bolwerk

PéPé Snackservice, locatie Voorstraat

Café Frenz, locatie Sjaardemastraat

Outdoor dance-event, locatie Voorstraat

Grand Café de Doelen, locatie Breedeplaats

Op al deze locaties zullen voldoende verkooppunten voor de munten aanwezig zijn. Samen met u hopen de deelnemende bedrijven er weer een fantastisch feest van te maken!

munten

error: Bericht Beveiligd!