Na regen komt zonneschijn óók voor FranekerActueel

Na een flinke tegenslag die FranekerActueel op 24 mei voor haar kiezen kreeg kunnen we eindelijk het positieve nieuws brengen dat alle problemen zijn opgelost. Door de inzet van de hosting provider en team FranekerActueel werkt de site weer naar behoren en is alles weer bijgewerkt.

 

Op 24 mei plaatste wij een bericht (klik hier voor het bericht) over het functioneren van onze nieuwssite en de vele verdwenen foto’s. De schade met de foto’s in bijna volledig hersteld, op een aantal na is alles weer terug te kijken. De missende foto’s zijn vervangen. De problemen met het plaatsen op Instagram bleven langer bestaan. Al onze berichten worden automatisch op onze socials geplaatst alleen Instagram gaf aan de afbeeldingen niet te herkennen. Maar net voor het weekend kregen wij te horen dat ook dat probleem was opgelost.

 

Als lezers van FranekerActueel hebben jullie wellicht gemerkt dat de fotogalerij onder de berichten is veranderd. De foto’s staan nu in een soort slide show onder het artikel en niet meer in de vorm als voorheen. Dit is een aanpassing die nodig was om alles weer goed te laten functioneren. Daarnaast wordt er nu geregeld een update gemaakt van onze foto Cloud waar inmiddels 175 GB aan foto’s opstaan, dat zijn op precies te zij 68706 foto’s.

 

De ontwikkeling voor het maken van een pagina voor familieberichten heeft even stilgelegen, omdat de prioriteit eerst bij het herstellen lag van onze website. Dit zullen wij weer gaan oppakken.

 

Mocht je ons nog niet volgens? Hier zijn de linken naar onze socials.

 

Adverteren bij FranekerActueel

Wij hebben naast onze berichten nog twee plekjes vrij voor een advertentie banner. Met een hard groeiend bereik van tussen de 200.000 en 300.000 bezoekers per maand wordt jouw bedrijf vaak gezien en worden bezoekers door te klikken op de banner door gestuurd naar jouw website. Heb je interesse? Mail naar redactie@franekeractueel.nl

error: Bericht Beveiligd!