Nationaal Theaterweekend in De Koornbeurs

Nationaal Theaterweekend in De Koornbeurs, Met voorstellingen en randprogramma

Theater de Koornbeurs doet mee aan het Nationaal Theaterweekend op Zaterdag 27 en Zondag 28 januari. Met verrassende voorstellingen voor maar 10 euro en een gratis randprogramma met een rondleiding en de altijd succesvolle Koornbeurs Koffietijd Talkshow.

Programma zaterdag 27 januari:

17.00 uur: Rondleiding achter de schermen. Voor mensen die altijd al eens een kijkje achter de schermen wilden nemen. Directeur Titia Huisman en een technicus laten belangstellenden alle plekken zien waar het publiek normaal nooit komt en vertellen graag meer over de organisatie achter het theater. Aanmelden via post@theaterdekoornbeurs.nl (gratis).

20.15 uur: Blind date voorstelling. Het publiek weet niet naar wat voor voorstelling het toe gaat. De Koornbeurs garandeert alvast: dit wordt een prachtige avond waar genoeg te schaterlachen valt! Kaartverkoop op www.theaterdekoornbeurs.nl (€10,-).

Programma zondag 28 januari:

14.00 uur: Talkshow Koornbeurs koffietijd. Thema: Cultuur in de Waadhoeke. Met aan tafel bijzondere gasten die gezamenlijk hun licht laten schijnen over alle prachtige cultuur in de Waadhoeke. Aanmelden via post@theaterdekoornbeurs.nl (gratis).

15.00 uur: Remedy kwintet De muziek van het Remedy Kwintet geeft het publiek een herbeleving van de Roaring Sixties, maar altijd op een aanvaardbaar volume, waardoor iedere aanwezige nog op een normale manier met zijn omgeving kan communiceren. Behalve het ‘oude’ repertoire heeft het kwintet ook meerdere moderne songs op haar repertoire staan. Meedansen is geen probleem! Kaartverkoop op www.theaterdekoornbeurs.nl (€10,-)

 

error: Bericht Beveiligd!