Bijgaand een foto van de wandeling met de wandelgroep in Franeker.

Nationale Diabetes Challenge Waadhoeke 2024

Succesvolle tweede editie zorgt voor extra wandelavond Nationale Diabetes Challenge Waadhoeke 2024. Deelnemers werken in 20 weken aan een gezonde leefstijl en meer beweging

Op maandag 6 en dinsdag 7 mei start de Nationale Diabetes Challenge, De Nationale Diabetes Challenge brengt op ruim 180 locaties in Nederland mensen in beweging door wekelijks te gaan wandelen en samen te werken aan een gezonde leefstijl. De afgelopen jaren bleek hoe succesvol deze leefstijlinterventie is voor mensen die niet zelf eenvoudig starten met (meer) bewegen. De Bas van de Goor Foundation organiseert voor de 8e keer op rij deze challenge.

Waadhoeke was de eerste gemeente in Friesland die zich aansloot bij de Nationale Diabetes Challenge. TeamFRL Waadhoeke en Gezondheidscentrum Het Want maken dit wekelijkse beweegmoment inmiddels al sinds 2022 mogelijk.

Meedoen aan de wekelijkse wandeling in Franeker is gratis. Beginnende wandelaars kunnen op maandagavond én dinsdagavond terecht in een wandelgroep op maat. Voor de meer ervaren wandelaar die meedoet vanwege de gezelligheid is dit jaar een aparte wandelgroep op de maandagavond.

Aanmelden kan via deze link. KLIK HIER

Vragen over de Nationale Diabetes Challenge van Waadhoeke kunnen gemaild worden naar jorick@sportfryslan.nl.

 

 

 

 

error: Bericht Beveiligd!