Nieuw hoofdkantoor voor TanQyou

TanQyou is verhuisd naar een groter pand in Franeker. Sinds zeven augustus is tanQyou volledig operationeel in haar nieuwe pand.

TanQyou zat al gevestigd in haar geboorteplaats: Franeker, maar was toe aan een groter kantoor. Het nieuwe hoofdkantoor zit vol technologisch snufjes en dit past perfect bij de missie van TanQyou, namelijk: onbemand tanken leuker maken door middel van digitale hulpmiddelen.  Zo reageert de zonwering automatisch op de zon en is verlichting, airco en geluid in het hele pand geïntegreerd door één systeem. Daarnaast is er een hightech beveiligingssysteem laten installeren met vingerafdruk scanners en gezichtsherkenning.

De twaalf werknemers, die nu met man en macht werken aan de optimalisatie van de huidige stations en het uitbreiden van het aantal stations vult natuurlijk niet het hele gebouw. Daarom zal het ICT-bedrijf van de eigenaar van TanQyou ook meeverhuizen naar het nieuwe pand. ‘’We zitten op dit moment in een enorme groeifase en dat betekent ook dat er meer personeel bij komt. We waren toe aan een groter kantoor en dat is gelukt. Genoeg ruimte om nog jaren in door te groeien!’’ – Aldus Jan-Harmen Akkerman.

TanQyou is een onbemande tankstation formule die tanken weer leuk en persoonlijk wil maken ondank dat er geen personeel achter de kassa staat. Dit doen ze door middel van digitale hulpmiddelen zoals het My TanQyou account. Hiermee spaart de klant automatisch mee voor de periodieke prijzenpot, wordt er automatisch een brandstofadministratie bijgehouden en wordt de klant herkend aan de pomp en begroet bij zijn voornaam. TanQyou beschikt nu over een locatie in Franeker en in Bleiswijk. Voor het einde van het jaar zullen hier vier nieuwe locaties aan toegevoegd worden!

error: Bericht Beveiligd!