Nieuw! Social Media Project, haak aan! 

#LetsgoNoardwest!

Toeristisch Platform Stichting Bestemming Noardwest is  volop bezig met de voorbereidingen van een groots en ludiek social mediaproject! Onze regio aanjager Nynke Dijk is bezig om allerlei Tiktokkers te benaderen zodat we ons gebied op een nieuwe manier op de kaart kunnen zetten.

TikTok is een platform waar een grote verscheidenheid aan mensen aan deelneemt, met een sterk algoritme en met korte filmpjes. Dit betekent dat de kans om viraal gaan, en op grote zichtbaarheid van je bericht, onderneming, product, groot is, mits je de filmpjes goed aanpakt. Bij dit project hebben we jullie hulp hard nodig, bijvoorbeeld als het gaat om overnachtingen voor de influencer of een product voor een cadeaumand.

De bedoeling is om dit project aan het eind van de zomer ten uitvoer te laten brengen. Een groot budget is er niet, dus we moeten de influencer zo veel mogelijk verwennen en enthousiast maken voor ons gebied.

Heb jij iets dat je voor dit project ter beschikking wilt stellen, dan horen we dat graag!

Dat kan dus een product zijn voor de streekmand, jouw locatie, een activiteit, een overnachting of een tegoedbon. Wat je maar kan bedenken waar een influencer blij van wordt en waar hij/zij content mee kan maken.

Als we er samen de schouders onder zetten, kan dit project veel zichtbaarheid opleveren! Voor het gebied én voor iedereen die dat graag wil. Bedenk wel dat, wanneer je iets geeft, is de kans groot dat je het in zichtbaarheid terug krijgt.

Wij willen de influencer inspireren met ‘ons’ gebied en ‘onze’ mooie producten, zodat er geweldige filmpjes ontstaan die de wereld over gaan.
We hopen dat je meehelpt om hun bezoek hier onvergetelijk te maken.

Hoe meer plezier zij hebben, hoe beter het is voor de beelden en voor de hoeveelheid views. En dus voor ons gebied!!

Wil je ook aanhaken? Heb jij iets dat je voor dit project ter beschikking wilt stellen?
Geef het even door aan Nynke regioaanjager@bestemmingnoardwest.nl of via het secretariaat info@bestemmingnoardwest.nl