65 Jaar getrouwd. Foto Joachim de Ruijter

Echtpaar De Boer 65 jaar getrouwd

Tjalling de Boer en Sietske de Boer – Posthumus uit Menaam trouwden op 23 april 1958 en zijn dit jaar 65 jaar getrouwd. Burgemeester Marga Waanders bracht het echtpaar op 1 mei 2023 persoonlijk haar felicitaties namens het gemeentebestuur van Waadhoeke. Het feestelijke bezoek werd een week later gepland, vanwege een mooie reis die echtpaar maakte met Stichting De Zonnebloem.

Dansavond in De Molen

Tjalling de Boer is geboren op 13 januari 1934 in Goënga. Sietske Posthumus is geboren op 9 juni 1935  aan de Swette. Toen zij twee jaar was verhuisde het gezin naar Jorwert. Het echtpaar leerde elkaar kennen op een dansavond in De Molen in Vrouwbuurtstermolen. Zij trouwden in 1958 in de gemeente Baarderadeel.

Poetsen en werken bij de boer

De heer De Boer werkte bij de boer. Later in de Vlasfabriek en als chauffeur bij de Waterleiding. Mevrouw De Boer haar hobby is poetsen. Zij werkte in veel huishoudingen van boeren, dominees en bij allerlei andere personen.

Vitaal

Ze wonen nog zelfstandig. Elke dag wandelen ze een eindje samen. Ze zijn nog redelijk vitaal. Het echtpaar heeft vier kinderen en tien kleinkinderen, twee achterkleinkinderen en het derde achterkleinkind wordt over drie weken verwacht.

 

error: Bericht Beveiligd!