Nieuwe Massagepraktijk in Franeker

FocusFraneker: Omdat elke knoop telt. De massagepraktijk in Franeker.

Vanaf dit jaar is FocusFraneker actief in, zoals de naam al prijsgeeft, Franeker. Na een carrière in de horeca vond Ruben Altena het tijd worden voor een volgende fase en heeft zijn kennis en ervaring op het gebied van sport gecombineerd met een omscholing tot sportmasseur. Ruben is altijd actief geweest op hoog niveau squash en na het behalen van zijn trainer en coaching diploma’s, wilde hij meer verdieping aanbrengen op het anatomische vlak.

“Of je nu fysiek zwaar werk verricht, 8 uren lang stil zit of op hoog niveau sport, ieder lichaam heeft onderhoud nodig. (sport)massages zorgen ervoor dat je lichaam en geest tot rust komen, je spieren herstellen en je algehele conditie verbeterd. Tijdens mijn eigen sporten ervaarde ik zelf het belang van masseren naast mijn trainingen. Je komt echt een stuk verder en kan sneller en langer presteren. Niet alleen voor onderhoud maar ook bij klachten of juist als je aan het herstellen bent van bijv. een blessure, zijn massages zeer geschikt om herstel te bevorderen.”

Sinds 1 juni is de website www.focusfraneker.nl actief en kunnen mensen een afspraak maken.

“Naast een actieve gerichte massage kun je bij mij ook terecht voor een ontspanningsmassage. Hierbij gaat het meer om het algemene welzijn waarbij mentale rust een belangrijke rol speelt. Even helemaal niks en alleen maar de focus op het nu.”