De Koornbeurs

Onderzoek gestart door gemeente Waadhoeke naar toekomst van De Koornbeurs Franeker

De gemeente Waadhoeke heeft een opdracht uitgezet naar een onderzoeksbureau met betrekking tot de toekomst van De Koornbeurs in Franeker. De Koornbeurs doet een oproep tot het invullen van de vragenlijst en hecht veel waarde aan de mening van hun bezoekers.

” ,
U herinnert zich wellicht nog onze campagne van voor de zomer: Hou het licht aan in de Koornbeurs! Het bleek afgelopen jaar erg belangrijk om de gemeenteraad van De Waadhoeke te laten zien hoeveel steun er is voor ons mooie theater. Het was hartverwarmend om te zien hoe enorm uw steun was, bijvoorbeeld de duizenden handtekeningen onder onze petitie. Waarvoor nogmaals dank!!
Inmiddels is er in opdracht van de gemeenteraad een onderzoek gestart naar De Koornbeurs, zodat de raad een besluit kan nemen over de toekomst van het theater. Het zijn en worden wat dat betreft spannende tijden. Het onderzoek is door onderzoeksbureau BMC opgesteld in opdracht van de gemeente. Het onderzoek is veelomvattend en bestaat onder andere uit een vragenlijst die inwoners van De Waadhoeke (maar ook publiek van buiten de gemeente) kunnen invullen. Wij willen u hierbij vragen om uw mening over De Koornbeurs te geven via deze link: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx… . Het invullen duurt maximaal 5 minuten.
Kunnen wij op u rekenen? Want natuurlijk is juist de mening van de huidige bezoekers van De Koornbeurs van grote waarde!
Namens het hele team, de vrijwilligers en het bestuur van De Koornbeurs,
Titia Huisman, directeur”
error: Bericht Beveiligd!