Opening coachingspraktijk ‘De Gouden Berg’

Aanstaande vrijdag 31 maart opent Carolien Dijkstra haar coachingspraktijk ‘De Gouden Berg’ in Franeker.

De Opening zal feestelijk worden ingeluid met een hapje, drankje en een goodiebag voor de eerste 50 bezoekers.

Carolien start haar onderneming vanuit de Metro te Franeker. Waar zij in een sfeervolle ruimte mannen en vrouwen coacht en begeleid die stress en/ of burn-out ervaren, die worstelen met de verslaving van een naaste en/of willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. De focus ligt op het innerlijke werk. Je leert luisteren naar je gevoel en de wijsheid die daarin verscholen ligt, daarmee leer jij jezelf coachen vanuit je eigen kracht. Naast 1 op 1 coaching organiseert Carolien inspirerende en creatieve workshops.

Carolien vrolijk, toegankelijk, positief & gastvrij van aard, weet mensen goed op hun gemak te stellen en in hun kracht te zetten. Ze is zo’n 18 jaar werkzaam geweest in de daklozenopvang waar zij een zeer diverse doelgroep heeft begeleid.

Met een ruime werkervaring en ervaringsdeskundig op het gebied van burn-out weet zij wat er nodig is om te kunnen herstellen. Hoe je er als een berg tegenop kan kijken om hulp te zoeken, maar weet zij ook dat de kracht juist verscholen ligt in jezelf en je deze weer terug kan vinden met behulp van een coach. Door uitdagingen juist aan te gaan kun je bergen verzetten!

Carolien; “Ik zie De Gouden Berg als een mooi symbool voor onze levensweg. Welke wegen kies je? Wat kom je onderweg tegen? Waar zie je de zon- en de schaduwzijde? Van welk uitzicht geniet je het meest? Wat zijn jouw veilige paden en waar zie je uitdagingen? En ben jij bereid om deze route te verkennen?”

Na aanleiding van de feestelijke opening organiseert Carolien op haar facebookpagina een winactie waarbij je een Coaching traject bij De Gouden Berg kan winnen t.w.v. €425,-!!! Houd de facebookpagina hiervoor in de gaten.

Het leven is ten slotte een cadeautje… tijd om het uit te pakken!

Ga naar www.degoudenbergcoaching.nl voor meer informatie.

Hertog van Saxenlaan 80 Franeker

error: Bericht Beveiligd!