OPENING! Nog even geduld……. *foto’s*

Maar dan zal aanstaande zaterdag 25 augustus van 11.00 tot 17.00 de opening zijn van Fairytale Wishes aan de Oostelijke Industrieweg 19 in Franeker. Zowel de winkel als de website www.fairytalewishes.nl zullen dan open gaan. Dit vier ik graag met jullie onder het genot van een hapje en een drankje. Ook zullen er deze dag leuke acties zijn en zal er een Precious Moments pop verloot worden t.w.v. 54,95 onder de bezoekers die hun email adres achter laten in de winkel en op Facebook en Instagram die een hartje onder het winbericht plaatsen.  

Fairytale Wishes is een plek om al je sprookjes wensen uit te laten komen. De plek waar kleine meisjes groot kunnen zijn en grote weer even klein.  

Het assortiment bestaat uit een exclusieve collectie van Precious Moments poppen uit Amerika die ieders hart zullen veroveren met hun lieve snoetjes. Een 100% natuurlijke Franse verzorgingslijn van Autour du Bain met hydraterende badproducten die uitsluitend ambachtelijk gemaakt zijn met bijzondere aandacht voor design van het product en z’n geweldige geuren. Een streling voor het oog en een feestje voor je huid en neus. 

Ook zal Fairytale Wishes DE plek zijn om kinderfeestjes te geven met knuffels van Cuddles and Friends uit Denemarken. Hierbij draait het om de beleving om je eigen knuffelvriendje tot leven te brengen. Er is keuze uit meer dan 25 dierenvelletjes die je samen met mij en een speciale pluchemachine gaat vullen. Daarbij stop je je allerliefste wens in de vorm van een hartje in de knuffel zodat de magie zijn werk kan gaan doen….. natuurlijk hoef je niet alleen maar een kinderfeestje te geven om zo’n fijne knuffel mee naar huis te nemen. Er zijn vele mogelijkheden. Een verjaardag, een huwelijkscadeau, een babyshower of gewoon lekker voor jezelf!! 

Natuurlijk mag een uitgebreide garderobe niet ontbreken voor je liefste vriendje. Pyjama’s, judopakjes, ballerina tenue je kunt het zo gek niet bedenken Fairytale Wishes heeft het.

Kortom Fairytale Wishes is een wereld waarin fantasie en een vleugje magie zorgen dat je dromen uitkomen.

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!