eigen foto

Parlevliet en Nieuwland clubkampioenen FTTC

Zaterdag 20 mei 2023 namen 22 deelnemers elkaar in tafeltenniscentrum de Driesprong de maat tijdens de clubkampioenschappen van FTTC. De kachel hoefde niet aan, want buiten liet het weer zich van zijn beste kant zien. In verschillende poules streden clubgenoten om de prijzen.

Bram Parlevliet, vorige week nog winnaar van het Sije de Graaf-standaardbattoernooi, prolongeerde in poule A van de senioren zijn clubtitel. Opnieuw moest FTTC 1-teamgenoot Arnold Terpstra genoegen nemen met de tweede plek. In poule B veroverde Jan Bosgra de eerste prijs. Jan Hartkamp pakte zilver.

Bij de jeugd verraste het nieuwe lid Djovanny Nieuwland. Ten koste van FTTC 1-speler Helder Staalsmid, die als tweede eindigde, werd hij jeugdclubkampioen van de Franeker tafeltennisclub. In poule B van de jeugd werd Bas Elsinga eerste en werd Rogier de Haan tweede. Beiden maakten er een fraaie onderlinge wedstrijd van, met één game die eindigde in 20-18 in het voordeel van Bas. Poule C werd gewonnen door Luuk de Wit, met een tweede plek voor Jolijn de Haan.

Na de prijsuitreiking was het tijd voor de barbecue. Maar liefst veertig man, onder wie veel ouders van jeugdleden, vielen aan op de hinnewappers, bargelapkes en andere culinaire hoogtepunten, die met veel liefde en geouwehoer werden bereid door bbq-chef Raymond Stodel.

error: Bericht Beveiligd!