Record Store Day 2024 bij Mollema Music World in Franeker

Binnenkort is het weer zover, het allerbelangrijkste vinyl evenement komt er aan!

Aanstaande zaterdag 20 april is het weer wereldwijde platenwinkel-evenement Record Store Day. Een dag waarbij muziekliefhebbers hun hart op kunnen halen voor het allermooiste vinyl. Een té gekke dag want al heel vroeg staan vinyl-liefhebbers bij Mollema Music World voor de deur om hun eigen unieke vinyl te scoren!

Record Store Day wordt elk jaar traditioneel gevierd met het uitbrengen van unieke en gelimiteerde muziekreleases op vinyl. In Franeker is Record Store Day ook de start van “Muziek in de stad”

Vanaf 12:30 uur is er live muziek, Mollema Music World is dan ook supertrots om de line- up voor dit speciale evenement bekent te kunnen maken! er staan die middag vier geweldige bands geprogrammeerd!

Van een scherp geklede band Historian met een vintage feel tot de catchy melancholische liedjes van de Utrechtse band Maureens en de veelzijdige muzikant Kaspar, dit keer als duo met piano en viool. En als afsluiter hebben ze de leukste tienerband the Firekillers, die jou versteld doet staan met hun skills!

Ze kunnen niet wachten en kijken er naar uit om jullie in de winkel van Mollema aan de Voorstraat in Franeker en buiten bij de livemuziek te zien!

Tot Zaterdag 20 april!

error: Bericht Beveiligd!