SG F.Z.C.’54/De Vikings winnen Friese Clubmeet!

Afgelopen zondag 20 november mochten zes minioren van F.Z.C.’54 en twaalf van De Vikings tijdens de Friese Clubmeet in sportstad Heerenveen laten zien dat ze heel hard kunnen zwemmen. De clubmeet is een wedstrijd waar de snelste zwemmer per programma punten binnenhaalt voor de club. De club met de minste punten en dus de snelste zwemmers is de winnaar en wint de beker.

Daarbij zijn er prijzen te winnen met de opmars met dit jaar als thema Olympische Spelen, voor SG F.Z.C.’54/De Vikings reden om Rio 2016, The Golden Team uit te beelden. Met de jongens als Olympische kampioenen en de meisjes als officiële vlaggendragers werd de tweede plaats binnen gesleept.

Na de opmars was het tijd voor de wedstrijd en hierbij werd al gelijk duidelijk gemaakt dat er  voor de andere clubs niets te halen viel. Het eerste programma werd met ruime voorsprong gewonnen door het kwartet Amber, Hidde, Sam en Mare.

Het bleek een begin voor iets heel moois, de ene naar de andere zwemmer zwom een toptijd en tijdens de tussenstand in de pauze stond SG F.Z.C’’54/De Vikings al op de eerste plaats.

Na de pauze leek het alsof de zwemmers nog aan hun wedstrijd moesten beginnen, zo  fris en fruitig zwommen ze naar nieuwe persoonlijke records en daarbij hielden ze zich aan

de afspraak: je best doen en genieten!

Nadat het water er weer helemaal gladgestreken bij lag alsof er niets was gebeurd, bleek SG F.Z.C.’54/De Vikings naar een puntentotaal van 1751.23 te zijn gezwommen, ruim voldoende voor de eerste plaats in Friesland. We mogen dan ook met trots zeggen dat SG F.Z.C’54/De Vikings de beste opleiding van Friesland heeft!

Kijk voor alle uitslagen en foto’s op www.fzc54nl of op www.zvdevikings.nl.

jeugd

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!