Showband Sternse Slotlanders behaalt 3e plaats in Wijchen

Zaterdag 14 februari reisde de Showband van de Sternse Slotlanders af naar het Gelderse Wijchen om deel te nemen aan de eerste IPC (Indoor Percussion Contest) van het seizoen.Na het succes van vorig jaar met het programma ‘All Dutch’, brengt Showband Sternse Slotlanders nu het vervolg onder de titel ‘More Dutch’.

In dit 6 minuten durende programma komen gouwe ouwe, maar ook hedendaagse nummers voorbij. Het muziekprogramma bestaat uit wereldwijde hits van Anita Meyer, Teach-In, Mr Probz, André Rieu, Anouk en Racoon.

Wanneer je aan de andere kant van de wereld zit, of je voor langere tijd Nederland verlaat, begin je soms toch ons koude kikkerlandje te missen. Het verlangen naar de heerlijke stroopwafels en kroketten, de prachtige molens en het water, de dijken en het vlakke landschap, maar vooral de muziek. Want zoals de metronoom thuis tikt, tikt het nergens.

Showband Sternse Slotlanders hoopt het publiek met hun show “More Dutch” het echte Nederlandse gevoel mee te geven.  De jury was in ieder geval over hun prestaties te spreken en beloonden de Showband met een derde plaats met 69,85 punten. Het puntenverschil tussen de nummers 2 en 3 was klein dus zal er in de komende maand  hard gewerkt worden om bij de volgende contest in ons eigen Franeker in ieder geval een plaatsje te stijgen!

DSC02733 20150214_172750

error: Bericht Beveiligd!