Simon Vestdijk Franeker basis- en kaderleerlingen allemaal geslaagd

RSG Simon Vestdijk Franeker heeft opnieuw een indrukwekkende prestatie geleverd. Alle basis- en kaderleerlingen zijn dit jaar geslaagd voor hun eindexamens. Deze prestatie, die nu al een aantal jaar op rij wordt behaald, bevestigt wederom de toewijding en het harde werk van zowel de studenten als het onderwijzend personeel.

De school is trots om te kunnen melden dat de basis- en kaderafdelingen een slagingspercentage van 100% hebben behaald. Dit resultaat benadrukt de kwaliteit van het onderwijs en de ondersteuning die Simon Vestdijk biedt aan zijn leerlingen.

“We zijn ongelooflijk trots op onze leerlingen,” zegt de trotse directeur, Sydo de Jong.

Mavoleerlingen moeten nog even nagelbijten. Op 2 juli horen zij of ook zij hun eindexamens succesvol hebben afgerond. De spanning is voelbaar, maar het vertrouwen in een positief resultaat is groot. We wensen hun veel succes en hopen dat ook zij binnenkort het goede nieuws kunnen vieren. De geslaagde leerlingen worden donderdag 4 juli feestelijk in het zonnetje gezet tijdens een speciale ceremonie op school, waarbij ze hun diploma’s in ontvangst mogen nemen.

Wij feliciteren alle geslaagde basis- en kaderleerlingen van harte en zijn trots op hun prestaties. Jullie hebben laten zien dat hard werken en vastberadenheid altijd beloond worden. Op naar een stralende toekomst!

 

error: Bericht Beveiligd!