Sinterklaas Speelgoedactie geslaagd!

Voor het vijfde jaar is er een speelgoed inzameling gehouden voor de kinderen van de voedselbank in Franeker, Bolsward en Harlingen. Ondanks het groot aantal kinderen (totaal 139) is het ook dit jaar weer een groot succes geworden.

Naast de inzamelingsactie worden er ook ieder jaar bedrijven benaderd om een bedrag te sponsoren en/of om goederen te geven. En dat levert vaak verrassende bijdragen op. Zo heeft de actie voor de Franeker kinderen t/m 8 jaar een toegangskaartje van de nieuw geopende attractie Monkey Town Franeker kunnen regelen en voor de oudere kinderen een toegangskaartje voor Zwembad Bloemketerp.

In Bolsward vergelijkbare resultaten. Een zegelactie zorgde ervoor dat er nieuw speelgoed voor de kinderen werd binnengebracht. En de mensen die te laat waren met inleveren leggen nu al speelgoed aan de kant leggen voor volgend jaar, zo blijkt uit enthousiaste reacties.

Zowel Bolsward, als Franeker beschikt over een heel leuk, gezellig en enthousiast team van vrijwilligers, dat zich gezamenlijk inzet om de klus elk jaar weer te klaren. De Sinterklaas Speelgoedactie wil via deze weg en namens alle kinderen de sponsoren, donateurs, vrijwilligers en inbrengers van speelgoed bedanken! “Zonder u allen was het niet gelukt!”  

Speelgoedbank

De Sinterklaas Speelgoedactie is nu aan het onderzoeken of ze in Franeker een speelgoedbank op kunnen zetten waar het hele jaar speelgoed ingeleverd kan worden ten behoeve van de kinderen van de voedselbank. Zij streven er naar om speelgoed dat uw kinderen niet meer gebruiken nog aan andere kinderen door te kunnen geven. Heeft u ideeën of wellicht een bedrijfsruimte die u ter beschikking wilt stellen? Laat het hen weten via de mail: s.wolberts@home.nl of via hun Facebookpagina: Sinterklaas Speelgoedactie.

GratisToegangMonkeyTown

error: Bericht Beveiligd!