DCIM100MEDIADJI_0284.JPG

Slotavond kaatsen Bv Arkens, Cornelis Zijlstra pakt titel! *foto*film*

Woensdagavond 14 september was het de slotavond van het competitiekaatsen bij Bv Arkens, er werd dit seizoen maar liefst 18 woensdagavonden gekaatst voor de competitie en er deden maar liefst 28 personen mee, waarvan enkelen slechts 1 keer meededen.

Wat wel gezegd mag worden is dat er dit jaar wel meer animo was met enkele nieuwe gezichten zoals: Piet Sannes, Patrick Spoelstra, Rinze Span en Priscilla Sannes die geregeld meededen! De kaatscommissie is blij met deze trend en hoopt dat dit volgend jaar doorzet.

Op elke kaatsavond werd sportief gekaatst, soms fel, maar altijd respectvol naar elkaar, de één is nu eenmaal beter dan de andere en een ieder deed z’n best! Ook na de wedstrijd bleef het vaak erg gezellig in buurthuis de Terp, ook dit was een nieuwe trend!

Prijzen: 

De prijzen, een goedgevulde boodschappentas werd gesponsord door Albert Heijn Franeker, De prachtige krans werd gemaakt en gesponsord door Nynke Salverda en de kaatsballen werden gesponsord door www.franekeractueel.nl

Kortom een geslaagde kaatscompetitie! Op naar 2024.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd de eindstand bekend gemaakt en de prijswinnaars bekend gemaakt.

De podium plekken van 2023 zijn!

  1. Cornelis Zijlstra
  2. Piet Sannes
  3. Pieter Zijlstra

Ook werd er weer een bijzondere prijs uitgereikt namelijk de Lieuwe Visser wisselprijs deze werd opnieuw uitgereikt door Lieuwe Visser zelf aan de uiteindelijke winnaar Cornelis Zijlstra die hiermee Keimpe Pols opvolgt.

De BV Arkens Kaatscommissie bedankt alle deelnemers en hoopt u volgend jaar weer in goede gezondheid te mogen begroeten.

Het nieuwe seizoen zal starten met een spetterende openingspartij waarvoor iedereen zich weer mag opgeven! Word vervolgd!

foto en filmpje:

de foto’s

error: Bericht Beveiligd!