Spanky Tunes presenteert: Serious Sjit

Spanky Tunes is een organisatie die sinds 1992 al actief is in de dansscène  en heeft zich meerdere malen voor goede doelen ingezet o.a. voor Energy For All (kinderen met spierziekte) ! Dit keer is Serious Request ons doel! Er wordt een benefietavond, genaamd Serious Sjit, op Zaterdag 7 December in Fire Palace aan de nieuwestad 47-49 te Leeuwarden gegeven.

In 3 verschillende area’s  die variëren van House tot nederlandstalig…. Dit is om een zo breed mogelijk publiek te trekken en natuurlijk zoveel mogelijk te doneren voor Serious Request!

In de 3 Area’s staan  o.a. Miss Mana, Uzi. Rabies en Sound Rusherz ,de 90er jaren muziek met o.a. Ate Janon (Vat 69 ), Sander B ( Rumours ), Rene Woudstra  en een hollandse pub met 10 live artiesten o.a. Joepie van Tuinen, Appie Scheer, Mattin Plantinga, Paul en Aukje ,Kevin en Andre, Roel en Marty en Auke de Vries.

De Artiesten en dj’s gaan speciaal voor deze avond belangeloos optreden om de benefiet tot een groot succes te maken!!

Ook is er een 4e area wat omgetoverd wordt tot een V.I.P. Deck ( Drinks en Food all included ). Deze kaarten kan je bestellen voor slechts 75 euro via info@spankytunes.nl of kopen aan de deur!

Tevens wordt de decoratie door Coconuts production verzorgd, is er een expositie en komen de Dragon Girls met een speciale act! De kaarten kun je nu bestellen op www.fire-palace.nl  voor 7 euro en de early bird tickets slechts voor 5 euro!! wees er snel bij, want die zijn maar beperkt te krijgen!

De deuren gaan open op Zaterdag 7 December om 21.30 en kom op tijd want vol is vol!

Meer nieuws volgt en ook nog de acties voor Serious Sjit vind je op onze Spanky Tunes FB pagina of op www.spankytunes.nl

serioussjit1

error: Bericht Beveiligd!