Spetterende opening creatief seizoen!

Franeker – Op 28 september starten wij het winterseizoen op een spetterende en feestelijke manier want Le Pantin bestaat dit jaar nog steeds 20 jaar! En dat vieren we het hele jaar. Deze zaterdag hebben we inspirerende en leuke demonstraties en make it take it’s (hierbij kun je gratis aanschuiven en zelf aan de slag gaan, vanaf 12 jaar) waarbij je zelf kan ervaren hoe ontspannend het is om creatief bezig te zijn. Er zijn leuke acties en aanbiedingen in de winkel en dat allemaal in de sfeer van ons 20 jarig bestaan, wat die aanbiedingen zijn verklappen we nog niet. Iedereen die de afgelopen periode zijn volle stempelkaarten van Le Pantin ingeleverd heeft opgelet! Want deze dag is de trekking en maken we de gelukkige prijswinnaars bekend die een cadeaubon van Le Pantin ter waarde van €20,- ontvangen. Wil je kijken of je gewonnen hebt kom dan langs in de winkel en kijk op de lijst (vraag ernaar in de winkel) Meer informatie is ook te vinden op www.lepantin.nl

Hieronder een overzicht van de demonstraties en make it take it’s:

Kaarten maken

Janny laat je zien hoe je met mallen van o.a. Marianne Design en design papier leuke kaarten kunt maken, tevens heeft ze mooie voorbeelden staan zodat je weer op creatieve ideeën gebracht wordt.

Intuïtief schilderen

Schilderen vanuit je gevoel kan iedereen, hoe je dit doet laat Dien zien. Dien is NLP coach wil je meer hierover weten kijk dan op www.creatievenlpcoaching.nl

Haken

Tienke laat leuke, schattige, knuffelige haakvoorbeelden zien gemaakt uit de nieuwste haakboekjes. Kom inspiratie opdoen en leer nieuwe technieken.

Breien door Anneke

Hip voor deze winter zijn de zelf gebreide mutsen in felle en warme kleuren, simpel te haken of te breien en één muts uit een bol wol. Verder laten we de nieuwe winterwolcollectie van 2013-2014 zien en wat voor moois ervan te maken is.

Stempelen

Schuif gratis aan bij Yvonne en ga met stempels, distress inkt, vintage plaatjes, fluweel stickers … aan de slag om je eigen cadeautasje te maken. (vanaf 12 jaar)

Wolvilten

Met een prikpen en fleurige gekleurde wol kun je een piepschuim vorm versieren, leuk om in huis op te hangen of neer te zetten. Je mag zelf gratis aan de slag bij Vronie. (vanaf 12 jaar)

Alle demonstraties en make it take it’s vinden plaats op zaterdag 28 september tussen 10:00 – 16:00 bij Le Pantin aan de Dijkstraat 48 en 50 in Franeker.

beestjes gehaakt

error: Bericht Beveiligd!