Sportschool Shape officieel geopend

Franeker – Vrijdagavond is het nieuwe pand van sportschool Shape aan het want geopend door de vier kinderen van eigenaar Alex van Hurck. Doormiddel van het doorknippen van vier linten en onder toeziend oog van vele genodigden werd het pand officieel geopend. De muzikale omlijsting was in handen van DJ Quickfinger (Joop Dijkstra). Alex is in 1987 gestart met een sportschool aan het noord in Franeker. Deze sportschool werd door de loop der jaren te klein, de wachtlijsten te groot en stond op een plaats waar geen uitbreidingsmogelijkheden meer waren. Er was nog slechts Eén optie: Nieuwbouw. En nu is het zover, Bouwbedrijf van Marrum uit Franeker heeft een prachtig pand afgeleverd, stijlvol en met felle frisse kleuren afgewerkt.

Zaterdag (5 februari) is er nog een open dag voor een ieder die interesse heeft. Daarna kan iedereen er weer terecht voor onder andere: 

Cardio training, fitness, spinning (RPM), Body Balance, Body Combat, Body Gym, Body Pump, Body Jam, Buik/billen/benen, Karate of Judo (beide ook voor jeugd) en Aquafit trainingen in hun 33°C warme zwembad. Bovendien kun je bij ons terecht voor baby-, peuter-, kleuter- en A-diploma zwemmen 

Uiteraard was FranekerActueel.nl aanwezig en laten we de eerste foto’s zien.

Deel dit bericht
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
LinkedIn
Pinterest
error: Bericht Beveiligd!