Stads café de Notaris elke week activiteiten

Stads café de Notaris is verhuisd en is per 1 oktober gevestigd in de Dijkstraat 44 in Franeker. Het vervallen pand is geheel gerenoveerd en is veranderd van een bouwval naar een prachtig café met daarin maar liefst 4 biljarts. Stadscafé De Notaris is een modern sfeervol eigentijds café.

De Notaris is 6 dagen per week geopend en je kan er zowel terecht voor een kopje koffie als een lekkere borrel. Tevens heeft het Stads café een kleine kaart met diverse borrelhapjes. Er zijn biljartclubs te vinden op elk niveau. Vind je biljarten ook zo leuk kom gerust eens langs .

Elke donderdagavond is er klaverjassen waar je aan mee kan doen. Met elke week leuke prijzen te winnen. Tevens is er elke laatste zondag van de maand een klaverjastoernooi. Regelmatig worden er biljarttoernooien gehouden waar je je voor kan opgeven.

Het café is uitgerust met een aparte biljartzaal, die ook geschikt is voor vergaderingen of bedrijfsborrels. Verder is het café af te huren voor huwelijksfeesten, jubilea en allerlei andere denkbare festiviteiten. Diverse arrangementen zijn mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

Zaterdag 25 oktober is er rondje Franeker. Dan zal de topband Groovin Molly optreden.

foto’s Stads café de Notaris

 

error: Bericht Beveiligd!