Steun “It Mienskipplak Fûgelflecht” met Jeugd Sponsor Munten

Buurtvereniging Arkens vraagt iedereen: Spaar Jeugd Sponsor Munten voor ons Mienskipplak Fûgelflecht!

September 2023 gaat de schep de grond in en maken we een start met It Mienskipplak. Een speel-, beweeg- en ontmoetingsplek voor iedereen uit de wijk Schalsumerplan, Franeker en omgeving. Nadat jarenlang diverse speel- en ontmoetingsvoorzieningen zijn afgekeurd en weggehaald willen we onze groene wijk weer leefbaar en aantrekkelijk maken. Een plek waar we elkaar buiten weer kunnen ontmoeten gericht op inclusiviteit en diversiteit, voor jong tot oud, waar ook gedacht is aan invaliden.

De bedoeling is om dit o.a. via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van Buurtvereniging Arkens bij de Poiesz supermarkt in Franeker – Julianastraat 1, vestiging bij het Station- helpt u al mee. U mag de munten ook deponeren in de brievenbus van “Buurthuis de Terp” in het Schalsumerplan. Dan zorgen wij er voor dat ze in de koker komen.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Buurtvereniging Arkens, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Buurtvereniging Arkens is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Franeker. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 14 februari t/m 10 april 2022 bij Poiesz supermarkten.