Foto ter illustratie

Tai Chi in Franeker

Wil jij op een plezierige manier ontspannen en bewegen? Kom dan eens langs bij Tai Chi dat elke woensdagochtend wordt gegeven door Pieta Gaastra. Zij heeft meerdere opleidingen Tai Chi- Qigong gevolgd en volgt regelmatig workshops om zich verder in Tai Chi en Qigong te verdiepen.

In de lessen komen geen ingewikkelde lange oefeningen voor, er wordt gewerkt met eenvoudige korte en makkelijk aan te leren oefenvormen. Alle oefeningen kunnen op eigen niveau uitgevoerd kunnen worden, zowel staand als zittend.

De vloeiende en langzaam uitgevoerde bewegingen werken zeer ontspannend op lichaam en geest. Hierdoor komt men tot rust en kunnen spieren ontspannen. De bloed- en energiecirculatie verbetert.

De lessen worden gegeven op woensdag van 9.30-10.30 en van 10.45-11.45 in het gebouw van de Sternse Slotlanders, Kleyenburg, Noorderbolwerk 4 te Franeker.

Voor informatie en/of aanmelding voor een gratis proefles kunt u bellen met Eefke Zeilstra, de Skule Welzijn, 0517-393750, 06-33443455 of mailen met e.zeilsta@deskule.nl.

error: Bericht Beveiligd!