Johannes van Assen

Toscanini gaat door!

Per 3 mei 2023 dragen de eigenaren Ruben Altena en Nynke van der Vaart het stokje over. Vorig jaar besloten de huidige eigenaren dat het tijd werd om de bakens te verzetten en gingen zij op zoek naar een waardige opvolger. Deze is inmiddels gevonden en is sinds 1 mei actief bij Toscanini.

De Franeker Johannes van Assen zal het bedrijf voortzetten. Johannes is al jaren chef-kok bij verschillende bedrijven en zijn lang gekoesterde wens gaat met deze overname dan ook in vervulling.

Toscanini blijft het adres voor een goede pizza, een pasta of een ovenschotel. Met de komst van Johannes zullen er een aantal vernieuwingen plaats gaan vinden. We gaan Toscanini restylen waardoor u binnenkort aan nieuwe tafels en stoelen dineert. Daarnaast zal onze uitstraling veranderen doormiddel van meer groen, sprekende afbeeldingen en nog veel meer…

Voorlopig zijn Ruben en Nynke ook nog werkzaam en betrokken bij Toscanini zodat de overdracht voor onze gasten zo vloeiend mogelijk verloopt.

Wat ook al verklapt mag worden zijn de vernieuwde openingstijden. Vanaf 9 juni blijft Toscanini op vrijdag en zaterdag geopend tot twaalf uur in de avond. Dit onder de noemer ‘drinks en bites’. Op deze avonden kun je terecht voor een cocktail, een speciaal bier, een mooi glas wijn en heerlijke Italiaanse bites zoals vleeswaren, Italiaanse kazen en andere specialiteiten.

Wij hopen u binnenkort te ontvangen in ons nieuw gestylde restaurant. Arrivederci!

Johannes, Ruben en Nynke