Trainer sc Heerenveen Ron Jans komt naar Franeker

Franeker – Door SC Franeker is er een speciale avond georganiseerd in sporthal `de Trije`  voor alle vrijwilligers en sponsoren van SC Franeker op donderdag, 25 november 2010, aanvang 19:45, kantine 1e verdieping. Dankzij veel sponsoren en  vrijwilligers is het mogelijk, dat een club als voetbalvereniging SC Franeker kan bestaan en dat er in totaal 620 spelende leden hun meest geliefde sport kunnen beoefenen. Het grootste deel van die 620 spelende leden betreft jeugdspelers. Het is altijd weer een inspiratie om zoveel jeugd bezig te zien met sport, met het functioneren in teamverband, met het ontwikkelen van hun eigen spel, maar ook eigen fysiek en mentaal. SC Franeker heeft een belangrijke functie in de Franeker gemeenschap. Sponsoren en vrijwilligers maken dat mogelijk.

SC Franeker wil ook eens wat terug doen voor haar vrijwilligers en sponsoren. Ron Jans, trainer van SC Heerenveen is bereid gevonden om op donderdag, 25 november 2010, vanaf 19.45 uur een presentatie te houden voor alle vrijwilligers en sponsoren. Het thema zal zijn `Boeien en Binden`. Hoe verbeter je als club, hoe kun je het nog leuker, beter en mooier maken dan het al is?! Bovendien kan Ron Jans putten uit een ruime ervaring als betaald voetbaltrainer en is een onderhoudend spreker.

Alle sponsoren en vrijwilligers van SC Franeker worden van harte uitgenodigd bij de avond aanwezig te zijn. Hoe je je kunt aanmelden is te lezen op de website van SC Franeker. Dhr. Ron Jans zal het bedrag dat hij ontvangt bestemmen voor Kika, het fonds ten behoeve van kinderkanker. Het bedrag daarvoor werd ter beschikking gesteld door dhr. Folkert Kuperus, eigenaar van Tulip Inn `de Valk` Het belooft een interessante, maar bovenal ontspannen avond te worden, waar vrijwilligers en sponsoren worden verwend met een hapje en drankje!

error: Bericht Beveiligd!