Uitvaartwinkel in Franeker

Mijn naam is Heidi Rispens Timmers, ik ben 56 jaar en ben geboren in Den Haag. In middels woon ik 25 jaar in Friesland waar ik al ruim 10 jaar een eigen bedrijf heb. Onze Bloemen en cadeau winkel run ik samen met mijn zoon Lionel Baks.

Al jaren heb ik het over de uitvaart, graag wilde ik daar iets mee doen. Vorig jaar heb ik mijn opleiding uitvaartbegeleider afgerond. Mijn eerste uitvaart was die van mijn eigen vader. Triest, verdrietig maar zo fijn dat ik dit zelf mocht organiseren.

Van mezelf weet ik dat ik goed kan organiseren maar ook goed kan luisteren. Op die manier kan je voor iedereen een mooie en persoonlijke uitvaart regelen. Het is fijn om met de nabestaanden in gesprek te gaan en te horen wat ze eigenlijk niet altijd zeggen.

Zo kan je ook de achterliggende gedachten naar voren halen zodat het gaat zoals hun het graag willen en voelen. Een uitvaart voor iemand te mogen verzorgen is een bijzonder iets. Je komt bij nabestaanden thuis die het meest kwetsbaar zijn in hun verdriet. Zij moeten mij kunnen vertrouwen. Graag wil ik hun tot steun zijn en samen met hun tot een waardig afscheidsceremonie komen die past bij de overledene en de nabestaanden.

Voor allerlei verschillende vormen van uitvaarten kunt u bij mij terecht. Denk  hierbij aan een klassieke, besloten, groene, eenvoudige, bijzondere maar ook voor een kinderuitvaart. Het belangrijkste blijft dat vorm van de uitvaart bij u past. In een verdrietige en roerige periode komt er veel op u af, ik zal u dan ook begeleiden om tot de juiste keuzes te komen. U mag op mij vertrouwen dat de noodzakelijke zaken voor u geregeld worden. Graag werk ik samen met Friese bedrijven voor o.a. rouwkisten, drukwerk en rouwservice. Samen met hun kan ik waarmaken waar ik voor sta.

Voor nabestaande die graag alles zelf willen regelen kan ik ook een belangrijke rol spelen. Zij kunnen bij mij in de winkel al hun producten zelf uitzoeken en samenstellen. Op die manier hebben ze de controle over de kosten en blijft alles ook inzichtelijk. Zij kunnen door middel van een pakket zelf bepalen welke diensten ze wel of niet nodig hebben.

Vrijblijvende informatie kunt u krijgen in de uitvaartwinkel, of u belt voor een vrijblijvende afspraak. Eerlijkheid en oprechtheid zijn eigenschappen die bij de uitvaartbegeleider horen. Openheid over kosten is iets waar veel duidelijkheid in moet zijn.

Verschillende mogelijkheden omtrent de uitvaart en de manier waarop deze uitgevoerd kunnen worden. Men denkt vaak dat u vastzit aan een bepaalde uitvaartbedrijf, maar weet dat u ten allen tijden zelf bepaald door wie u uw uitvaart laat regelen.

Vrijblijvend kunnen wij samen met u kijken naar uw persoonlijke situatie omtrent de eventuele verzekering. Vanaf 20 oktober kunt u mij bij een overlijden bellen, ik ben 24/7 uur bereikbaar.

In onze uitvaartwinkel mag u altijd naar binnen lopen om te informeren naar de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet, Lionel Baks & Heidi Rispens

Bestel nu ook online! Voor 14.00 uur besteld, vandaag nog bezorgd.

error: Bericht Beveiligd!