Uniek dubbelconcert van Farmer en Henri Hendriksx

Zondag 21 februari 2016 vindt er een uniek dubbelconcert plaats in Grandcafé De Doelen in Franeker. De band Farmer en singer/songwriter Henri Hendriks geven vanaf vier uur ‘s middags allebei een optreden in een ongedwongen sfeer. Farmer en Henri Hendriksx hebben elkaar leren kennen dankzij een eerder samenwerkingsproject en hoewel hun stijlen ver uiteen liggen, zijn er ook wonderbaarlijk veel overeenkomsten. Het belooft dus een middag te worden met folk, blues en luisterliedjes in het Italiaans, Engels, Fries en Nederlands en de toegang is geheel gratis!

Wanneer: zondag 21 februari 2016, aanvang 16:00u
Waar: Grandcafé De Doelen Franeker
Toegang: Gratis

FARMER
De band Farmer bestaat uit Francesco Arriu, Michel Dil en Arjan Arriu. Zijn zijn in 2013 begonnen samen te musiceren. Arjan drumt en Michel en Francesco zijn singer/songwriters met gitaar, sologitaar en zang. De band heeft inmiddels een aardig repertoire opgebouwd. Bovendien is er bij het nummer ‘Ricordi di bimbo’ een mooie videoclip gemaakt. De muziek van Farmer is een mix van Italiaans- en Engelstalige nummers, folk, blues, rockachtig met soms een beetje funk.

www.farmermusic.nl
HENRI HENDRIKSX
Henri Hendriksx is een singer/songwriter, die voornamelijk schrijft in het Nederlands. Daarnaast behoren ook Friestalige nummers en liedjes in het Liwwadders tot zijn repertoire. Tijdens zijn optredens kan het publiek genieten van een keur aan luisterliedjes en meezingers. Henri begeleidt zichzelf daarbij op piano. De stijl van de nummers houdt het midden tussen die van Harrie Jekkers en Stef Bos. Op 11 maart 2016 staat Henri met een avondvullend liedjesprogramma in Theater de Bres in Leeuwarden.

www.henrihendriksx.nl

Farmer Theaterfoto Henri Hendriksx

error: Bericht Beveiligd!