Badminton Jeugd Regiotoernooi

Op zaterdag 20 februari a.s. van 12.00 – 16.00 uur wordt in sporthal De Trije te Franeker een Badminton Jeugd Regio Toernooi georganiseerd door de Franeker Badmintonvereniging FBC ’73.
Om de jeugdleden van een 8-tal Friese badmintonverenigingen de kans te geven om hun prestaties te meten met jeugdleden van andere verenigingen worden jaarlijks een 5-tal toernooien door verschillende verenigingen georganiseerd. Hieraan doen zo’n 100 kinderen mee.

De jeugdleden van 8 tot 18 jaar spelen dubbelspel-wedstrijden tegen tegenstanders van hun eigen niveau. Blijkt door de prestaties dat ze in hun niveau uitblinken, dan worden ze een volgend toernooi in een hogere poule ingedeeld. Andersom is natuurlijk ook mogelijk; is een niveau te hoog, dan zullen ze een volgende keer in een lagere poule ingedeeld worden. Dit alles zorgt ervoor dat het een uitdagend en gezellig toernooi wordt.

Hebt u interesse in badminton, schroom dan niet om a.s. zaterdag te komen kijken.
FBC ’73 speelt zelf op donderdagavond in sporthal De Trije; de jeugd van 19.00 – 20.00 uur en volwassenen van 20.00 – 22.00 uur.

error: Bericht Beveiligd!