Vanaf morgen 4 mei kunt u kaarten kopen voor de 171e PC

Op 31 juli vindt de 171e PC plaats. Een dag waar topkaatsen centraal staat in een prachtige entourage van een rijke traditie.

Kaarten kunnen vanaf aanstaande zaterdag 4 mei om 10.00 uur digitaal besteld worden via www.pc-franeker.nl en via iDEAL afgerekend worden. Direct na het afrekenen krijgt u per e-mail een link toegestuurd waarmee de kaarten gedownload en vervolgens uitgeprint kunnen worden. De tickets bevatten een barcode en worden bij de ingangen van It Sjûkelân gescand. Een barcode kan slechts eenmaal gescand worden. Na het scannen krijgen de bezoekers een polsbandje.
2) Door de massale belangstelling voor kaarten bij de start van de online kaartverkoop, ontstonden in het verleden vaak vertragingen als gevolg van overbelasting van de servers. Zo ook vorig jaar. De PC vertrouwt erop dat dankzij doorgevoerde wijzigingen dit probleem nu verholpen is. Gebruik bij voorkeur een laptop of een PC/desktop. Mobiele telefoons en tablets zijn minder geschikt.
3) Bezoekers die er de voorkeur aan geven kaarten niet digitaal te bestellen, kunnen op zaterdag 4 mei tussen 10.00 en 17.00 kaarten kopen bij het Keatsmuseum in Franeker. Deze kaarten kunnen contant of met een pinpas afgerekend worden. Het kopen van een PC-kaart is uiteraard een uitgelezen mogelijkheid om het Keatsmuseum te bezoeken.
UPDATE: Het bestuur van het museum heeft groen licht gegeven om het gebouw op 4 mei te openen.
4) Net als voorgaande jaren kan bij de online kaartverkoop op de tribunes en banken een plaats naar keuze gekocht worden. De Bogttribune bestaat uit banken. Alle andere tribunes zijn uitgerust met kuipstoeltjes.
Tekst PC
error: Bericht Beveiligd!