Voetbalsters gezocht met ambitie!

Franeker – SC Franeker wil het sterk opkomende damesvoetbal ook in Franeker en omgeving een sterke impuls geven. In het nieuwe seizoen  is er een goede organisatie opgezet. Komend seizoen (2010-2011) gaan er 2 Damesteams van start bij SC Franeker! Het eerste team komt uit in de 4e klasse en het tweede team in de 5e klasse. Beide teams worden getraind door een enthousiaste gediplomeerde trainer en ook leiders en een coördinator zijn al gevonden. De club heeft als doel prestatiegericht te spelen en dus in de toekomst hogerop te komen met deze teams.  Om elke zaterdag een zo volledig en sterk mogelijk team op het veld te zetten kunnen we jouw hulp gebruiken! 

Lijkt het je wat? Ben je geboren in 1995 of eerder? Kom dan a.s. vrijdag 11 juni om 19.30 naar de selectiewedstrijd op de voetbalvelden van SC Franeker aan het Jan Rodenhuisplein 1 te Franeker. Je kunt dan zien hoe de dames spelen en eventueel zelfs meedoen!

Kun je niet, maar heb je wel interesse? Bel naar onderstaand telefoonnummer of mail!

Opgave voor deelname selectiewedstrijd bij Andries Breidenbach: contact: 06 – 105 458 03 of mail naar a.breidenbach@home.nl

Sc Franeker – Jan Rodenhuisplein 1 – 8801 ET Franeker

error: Bericht Beveiligd!